Årets låtar 2019

Under året har 150 låtar utspritt på 117 artister placerat sig på Zeros Topp 30 lista. Vi har samlat samtliga i vår årsbästalista.  Lyssna på låtarna i våra Spotifylistor här nedan.

Unroyal och Motoboy får ses som årets bästa artister enligt oss på Zero då de haft inte mindre än fyra låtar var på listan. Strax där efter hittar vi Pet Shop Boys, TR/ST, Page, Ionnalee, The New Division och Memoria med tre låtar vardera.

Med årets sista listetta på Zero Topp 30; Stilla Haveet och Jenny Wilsson önskar vi Gott Nytt År.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Upptäck glädjen i att spela musik

Musik är en källa till glädje och kreativitet. Utforska världen av toner och rytmer och …