Hem / Nyheter / “Funeral pop” från MXMS

“Funeral pop” från MXMS

Letar ni efter mörk, vacker och dramatisk musik nu när hösten börjar närma sig? 

Ge då den amerikanska duon MXMS, bestående av den begåvade sångerskan Ariel Levitan och multiinstrumentalisten Jeremy Dawson, chansen. 

De kallar sin musik ”funeral pop”, vilket säger en hel del om stämningen. Lyssna på ”What’s My Name” här. 

Kommentarer

Kommentarer

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Georgia – Seeking Thrills

Georgia Barnes Seeking Thrills är hennes andra album. Här blandas modern pop med dans/klubbmusik i …