Friday , September 18 2020

Daybehavior – tillbaka med nya singeln “There’s Nothing Else”

Stockholms möjligen elegantaste elektropopband, Daybehavior, som tidigare gett oss fina skivor som Adored, Have You Ever Touched A Dream och Follow That Car!, är tillbaka med en rykande färsk singel.

Den nya låten heter ”There’s Nothing Else” och precis som tidigare handlar det om suggestiva rytmer, snygga syntmelodier och mjuk skönsång från Paulinda Crescentini.

Daybehavior har haft svårt att få tiden att räcka till de senaste åren, men nu har saker lossnat och en ny fullängdare är inplanerad framåt slutet av oktober. Zero Magazine kommer naturligtvis att prata med bandet i samband med albumsläppet! 

Idag koncentrerar vi oss dock helhjärtat på den snygga comebacklåten ”There’s Nothing Else”. 

Köp den gärna på iTunes eller lägg till den på din spellista på Spotify!

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Machinista och Dickens – vågar satsa framåt i svåra tider

På grund av Coronaviruset och dess följdverkningar har de senaste månaderna inneburit mängder med flyttade och …