Wednesday , May 22 2024

Jay-Jay Johanson visslar vidare

Jay-Jay Johanson är tillbaka med ny musik. Denna gång får vi höra honom vissla refrängen i “Heard Somebody Whistle”. Låten avslutar också vackert storfilmen “Eld & Lågor” vilken har premiär den 14 februari.

“Heard Somebody Whistlefinns med i den nya filmen “Eld & Lågor” som har premiär i veckan. En berättelse om kampen mellan två konkurrerande nöjesparker på varsin sida om Allmänna gränd på Djurgården i Stockholm. Rivaliteten mellan ägarfamiljerna av det lite tjusigare Gröna Lund och det betydligt simplare Nöjesfältet, utgör navet till en magisk och virvlande berättelse om krig, svek och förbjuden kärlek.

I filmen får vi även se Jay-Jay medverka som pianist där han framför sin version av “Suicide Is Painless”. Det var också under inspelningarna Jay-Jay fick frågan om musik till filmen.

– När de klippte filmen behövde de ett “end theme” och frågade om de kunde få lyssna på min nya platta, de fastnade direkt för “Heard Somebody Whistle” vilket är kul.

Den 19 april släpps nya albumet Kings Cross

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Jesse Brewster - The Lonely Pines

Jesse Brewster – The Lonely Pines

Jesse Brewsters femte album, The Lonely Pines, fungerar oavsett om du är inne på folk, …