Robert Smith
The Cure på Globen. Foto Adrian Pehrson Rockfoto

The Cure till Slottsskogen och Way Out West

Göteborgsfestivalen Way Out West meddelar nu att The Cure gör ett stopp under festivaldagarna den  8 och 10 augusti . 

Värt att notera är också att The Blaze (som toppade Zeros årsbästalista 2018) åter gör ett besök  på festivalen (senast 2017). Andra spännande bokningar är James Blake och Jon Hopkins.

Övriga släppta artister av de 120 utlovade är: Stormzy, Mitski, Zara Larsson, Cupcake, Seinabo Sey, Upsammy, Julien Baker, Dâm-Funk, Maribou state, Connan Mockasin, James Blake, The Blaze, Jungle, Rex Orange County, Idles, Honey Dijon, Jon Hopkins och Earl Sweatshirt.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Way Out West 2023

Way Out West – Detta var WOW!

Försöken har varit många att stoppa Way Out West, men bara pandemin har lyckats. I …