Hem / Nyheter / Futurepopens grundare är tillbaka

Futurepopens grundare är tillbaka

Futurepopens grundare och ett av de större synthbanden VNV Nation gör sig nu redo för ett nytt album och världsturné. Den 12 oktober släpps nya skivan “Noire” och i dagarna startar den omfattande turnén. Men redan idag fick vi ett smakprov i form av låten “When is the Future?”.

Se videon till “When is the Future?” inspelad i Tokyo här ovan.

SVERIGESPELNINGAR

Kalmar 24 januari – Kalmar Salen
Stockholm 24 januari – Kraken
Göteborg
26 januari  – Trägår´n

(Förband  Holygram)

Biljetter: Tickster.com

Kommentarer

Kommentarer

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Stilla Havet – Brinnande Horisont

Under tidigt 80-tal lät synthpopbanden väldigt unga och snälla, de var välfriserade och modernt klädda. …