Thursday , February 29 2024

YE SI BA – Agitation & Propaganda

Anthony Rother, Booka Shade, Jam & Spoon, Moskwa TV, Sven Väth, Lassigue Bendthaus, Torsten Fenslau och den legendariska technoklubben Dorian Gray.

Frankfurt am Main har alltid varit en stad att räkna med i elektroniska sammanhang.

Från regionen kommer även YE SI BA, som bjuder på en intressant mix av klassisk elektropop och modern electronica. Projektet, med mångsysslaren Jesper Størnagel i spetsen, har nu släppt skivan Agitation & Propaganda, som ni kan lyssna på genom följande kanaler:

YE SI BA – Bandcamp

YE SI BA – iTunes

YE SI BA – Spotify

Medryckande syntljud, lätt provocerande texter om dagens politiska landskap och en skönt genreöverskridande inställning till musikskapandet – YE SI BA är väl värda att kolla upp!

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!