Lädret 2017

Årets studentlåt levereras av Lädret

Kent-kopplade(?) gruppen Lädret fortsätter skapa musik som för tankarna till just Kent. Nya singeln “Studenten” släpps lagom till skolavslutningarna.

Lädret som kan kopplas till Kent-studion Park levererar nu sin tredje singel. Bandets medlemmar fortsätter att dölja sina identiteter och skapar musik i samma dystra stil som på föregångarna “Nittonhundranittiofem” och “Förjävligt”“Studenten” kan nog lindra en och annan med Kent-abstinens och släpps lagom till skolavslutningarna vilket gör den till en given studentsflaks-hit för landets alla estet-studenter. Se videon till låten här nedan.

LÄDRET – STUDENTEN

LÄDRET – STUDENTEN.NYA VIDEON UTE NU.

Publicerat av psykbunkern den 8 juni 2018

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Drømlæge – Slitna sanningar och långa spår

Drømlæge är ett soloprojekt med Michael Svedberg från Eskilstuna som låtskrivare, artist och producent.  Han …