Sazzie – ”Do You Work Out”

Sazzie – ”Do You Work Out”

En av vårens bästa partylåtar? Lika enerverande som medryckande och dansant? En kul electrobagatell? The sound of 2018?

Det finns många sätt att beskriva Sazzies ”Do You Work Out”. En sak är står dock bortom allt tvivel: det är svårt att stå stilla när den spelas.

”Do You Work Out” skrevs och spelades in i Stockholm med ingen mindre än Kristofer Östergren från Melody Club. Soundmässigt är låten inspirerad av Benny Benassis ”Satisfaction” och Felix The House Cats ”Silver Screen”. Som grädde på moset bjuds det dessutom på en skön hip-hop-touch från Beastie Boys Mix Master Mike. Lyssna här:

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …