Wednesday , June 19 2024

Are You Having Fun Yet – ”High as a Concept”

Are You Having Fun Yet – ”High as a Concept”

Norge har gett oss mycket bra elektronisk musik genom åren. Från Bel Canto och tidiga A-ha till Apoptygma Berzerk och Røyksopp.

Ett av de hetaste banden från vårt kära grannland för tillfället, Are You Having Fun Yet, fortsätter traditionen. Trion från södra Norge bjuder på utmärkt new wave-färgad elektropop på sin nya singel ”High as a Concept”. Håll ögon och öron öppna efter deras debutskiva som kommer senare i vår!

https://soundcloud.com/koke-plate/06-high-as-a-concept/s-aqBYz

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …