Sunday , September 24 2023

Ny rysk-tysk electropop från KOY

KOY är Victoria Trunova. Född i St Petersburg uppvuxen i Tyskland. I somras serverade hon oss debutsingeln ”Heat” och nu släpper hon den betydligt mer direkta låten ”Run”.

Nya singeln ”Run” från KOY är en musikaliskt tillfredsställande för alla fans av 80-talets hjärtesorg och modern synthpop. Inspirerad av artistens flängande mellan olika länder och en fullständig förnekelse av nationaliteter.

Lyssna själva på videon till låten här ovan.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Omsöag. Micke Herrström Skelett - Vädret

Micke Herrström Skelett – Vädret

Det mesta som planerats för Micke Herrström Skelett fick ställas in i februari 2020. Så …