Wednesday , August 17 2022

Page – Eddie berättar om den kommande spelningen i Malmö

Uppskattar du smart pop med klockrena refränger? Vill du uppleva ett av Sveriges mest klassiska elektroniska band på scen?

Okej, då finns det all anledning att bege sig till Babel i Malmö nu på fredag, den 27 oktober.

Kvällens huvudakt är inga mindre än legendariska Page och Eddie Bengtsson beskriver den kommande spelningen för Zero enligt följande:
– Page spelar inte så ofta i vår gamla hemstad Malmö, så vi kommer att göra allt för att den här konserten ska bli riktigt speciell. Det kommer att bli en hel del överraskningar, både på scen och låtmässigt.

PageElegant

Innan Page äntrar scenen kommer det att bjudas på snygg, elektronisk indiepop. Förbandet My God Damn Territory kombinerar förtjänstfullt elektroniskt sväng med vassa gitarrslingor och har fått mycket uppskattning i finsmakarkretsarna. Eddie ger en stor tumme upp åt kollegorna:
– My God Damn Territory är ett förträffligt spännande och coolt band från Stockholm. Det handlar om melodiös indietronica framförd på ett väldigt läckert sätt. Sedan är det ju en cool bonus att jag producerat deras senaste platta…

MGDT

VAD: Neostalgia presenterar Page + support My God Damn Territory.
NÄR: Fredag 27 oktober, 19:00, på scen 20:00.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö.
FÖRKÖP: 140 kr, student 120 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt.
I DÖRREN: 140 kr, student 120 kr.

BabelPlansch

Zero kommer att vara på plats med ett par pigga murvlar och fotografer. Så ni kan lugnt se fram emot ett reportage med många tjusiga bilder och ett par insiktsfulla intervjuer. Ta på dig din snyggaste svid, för det är mycket möjligt att just du hamnar på mingelbild!

Missa inte denna storslagna kväll i elektropopens tecken!

Läs mer här!

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Page släpper konsertfilm: “Fakta för alla, Göteborg”

Saknar ni livekonserter? Såklart ni gör! En tröst i dessa dystra tider kan kanske vara …