Wednesday , February 28 2024

“Pretend Happiness” – Ny singel från Innesi

I juni släpptes singeln “Time of Silence” med Innesi som snabbt tog sig upp till #3 på Spotifys spellista Viral 50 i Sverige och toppade vår egen lista #ZeroTopp30 . Nu följer Innesi (Isabelle Erkendal) upp med låt nummer två “Pretend Happiness”.

“Pretend Happiness” visar upp en mer upptempo sida av Innesi och är en låt som fyller och sprider behovet av destruktiv indiepop.  

Precis som Time of Silence är den skriven av Innesi och producerad av Sami Sirviö (Kent).
https://open.spotify.com/track/0vzMOKACVfz4wpOCDUQVuB

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Kat Knix – “Tough”

Hon är influerad av Peaches och PJ Harvey, har gjort remixer till The Knife och …