Hem / Nyheter / Ny svensk pop från Kents gamla studio
Lädret 2017

Ny svensk pop från Kents gamla studio

Från Kents tidigare studio, ”Park Studios”, strömmar det nu återigen ut en svensk poplåt. Bakom släppet står fyra läderklädda figurer som går under namnet Lädret och som gör musik inte helt olik Kents.

Låten som är döpt till “Nittonhundranittiofem” blir det femte släppet på nya labeln Psykbunkern och det första på svenska.

Kommentarer

Kommentarer

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Lädret 2017

Årets studentlåt levereras av Lädret

Kent-kopplade(?) gruppen Lädret fortsätter skapa musik som för tankarna till just Kent. Nya singeln “Studenten” …