Thursday , June 20 2024

Final Drive ger ut den tungt talangfulla metallåten”Built To Brake”

finaldrive

Final Drive är ett heavy metal band från St. Louis, Missouri, USA. De levererar en otroligt snabb tekniskt fulländad rock med väldigt hög energi. Om du gillar Pantera, Clutch, Slayer kommer du att finna ett stort nöje i att lyssna på deras senaste spår “Built To Break” från albumet “Dig Deeper”.

Bandet förklarar sitt albumsläpp med “Dig Deeper” på följande vis:
-Vi är skyldiga våra fans denna skiva. De möjliggjorde den, de stödde oss fullt ut och det har förändrat våra förmågor till att presentera vår musik. Det finns anledning till att tro på deras musik då den finansierades framgångsrikt av 127 badass-fans på forumet “Kickstarter”.

Här är länkar till låten för avnjutning:
https://www.youtube.com/watch?v=y_ALv9wArFI

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Jan Boholm & Alla Dessa År - White Trash-Biblar Och Wailande Regn

Jan Boholm & Alla Dessa År – White Trash-Biblar Och Wailande Regn

Sent ska syndaren vakna, heter det ju, och det gäller definitivt Jan Boholm. Han började …