Lizette Lizette tar med oss på fetishklubb

Nästa vecka arrangeras alternativfestivalen Subkult och en av många intressanta bokningar är svenska Lizette Lizette. Nu släpps hennes låt “Sober Up” från debutalbumet Queerbody som singel med tillhörande video.  

“Sober Up” springer ur en Kite-demo som Lizette plockade upp och jobbade vidare på. Demosången innehöll en text om kärlek på fyllan vilket Lizette valde att ta vara på och nu hör och ser vi resultatet. Videon till låten är skapad av Gianninia Panfichi och utspelar sig på en fetishklubb.

Lizette Lizette spelar på Subkultfestivalen
Dag: Lördag 17 juni
Scen: Stella
Tid: 17:30
Biljetter till subkultfestivalen hittar ni här www.biljettforum.se

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …