Hanutten – Vill du så får du

Betyg - 9

9

En fin låt om vänskap och gemenskap.

User Rating: Be the first one !

Hanutten: Vill du så får duEn ny singel av Hanutten! Wohoo tänker jag och trycker på play. Första tanken: indie med en känsla av Veronica Maggio eller kanske Linnea Henriksson style(?). Låten heter ”Vill du så får du”.

Det är en fin låt som för mig handlar om vänskap och gemenskap. Att man kan lära av varandra och att man inte ska vara rädd för att utforska och upptäcka. Precis som Hannah sjunger ”ingen vet allt men alla vet ju något”. Det är ett fint budskap och en mycket fin låt, rent akustiskt sett.

Personligen är det här en viktig låt i tider som denna. Att lära sig av varandra är extra viktigt i en värld där olika kulturer korsas och ska försöka leva med varandra. Det är grundläggande att vi delar med oss av vår kultur, samtidigt som vi tar emot av andras kulturer och erfarenheter.

Dessutom kan låten innebära vikten av att lära känna sig själv. Veta sina gränser och spärrar. Hur mycket behöver jag? Hur mycket kan jag klara mig utan?

En riktigt fin låt av en fin, jordnära artist som alltid delar med sig av kloka tankar och reflektioner!

Om Mathilda Åhs