WVM – ”Sown”

Los Angeles-baserade WVM bjuder på en härlig elektronisk discolåt i form av “Sown”. Fina inspirationskällor som Prince, 80-tals-Bowie, Aphex Twin och tidiga Ministry vävs ihop med modern, kristallklar produktion från svenska Christoffer Berg (The Knife, Fever Ray).

Resultatet blir en electropoppärla som doftar både åttiotalets New York-scen, New Order och Junior Boys. För bra för att missa!

https://www.youtube.com/watch?v=ZbP7lCcK9-M

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

The Blaze

The Blaze är tillbaka

Efter en omfattande världsturné för deras första album “Dancehall” tar Guillaume och Jonathan Alric sats …