Saturday , August 20 2022

Second Sleep – Motoboats

Är du intresserad av mörk och intensiv postrock i delvis samma skola som Mogwai?

Då finns det all anledning att låna Second Sleep sitt öra.

14369876_1773696192901026_1177914384873934900_n

Portland-duon, bestående av Bruce Reed på gitarr och T.J. Burke på trummor, bjuder på mycket spännande tongångar på sin nya singel “Motoboats”, som kommer att släppas på The Red EP (Holiday Breath Records) den 24 juni.

Missa inte Second Sleep i full aktion i den psykedeliska videon till “Motoboats”:

Följ Second Sleeps framfart på deras Facebook-sida.

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!