Wednesday , July 24 2024

Neo Noire ger den alternativa rocken ett nytt ansikte i släppet “Home”

Neo Noire grundades av rock- och metallsnillena Frederyk Rotter och Thomas Baumgartner. På deras debutalbum imponerar bandet med en intressant mix av olika musikstilar från rock-spektrat, t.ex. psykadelisk rock och hårdrock.

Bandet uttrycker en form av hybridrock som påminner om den förflutna guldåldern med grupper såsom The Smashing Pumpkins eller Jane’s Addiction på 90-talet, men som ändå låter välutvecklat för nutid.

Här presenterar vi videon till spåret “Home”

https://www.youtube.com/watch?v=eeeciwHe5jQ

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Vowws – “Heartbreaker”

Inte bara Depeche Mode har släppt nytt material som är väl värt din dyra tid. …