Wednesday , February 21 2024
Kalle J - 2017

Efter ett långt uppehåll släpper Kalle J nya singeln “Strand”

Under artistnamnet Kalle J gör Västerås-killen Karl Jönsson popmusik av bästa slag. Det är inte ofta vi får höra nytt från denne mystiske artist men nu har han lämnat avtryck i form av nya singeln “Strand”.

Kalle är ingen duvunge då han även utgör ena halvan av framgångsrika duon KarlX Johan tillsammans med Johan Tuvesson. Låten “Strand” har adderats till Zeros Topp 30 lista denna vecka, följ den här: Zero Topp 30 

 

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

The Neu Detroit Projects –  Silver Gelatin

The Neu Detroit Projects består av Ken Andersson (gitarr, sång, analog trummaskin) och Johan Svahn …