Friday , February 3 2023

Djustin – nytt från Johan Angergård

Kristallklar elektronisk pop med ett sound någonstans mittemellan New Order, Yazoo och modern electro.

Ungefär så skulle man kunna beskriva svensk-amerikanska Djustin.

Bakom Djustin döljer sig ingen mindre än Johan Angergård, bekant både som medlem i fina band som Acid House Kings och The Legends samt som skivbolagskille på Labrador Records. Vid hans sida hittar vi Rose Suau från Detroit.

djustin_2b587003bf96fd3

Duons nya låt ”Stars” har fått smickrande omdömen som ”This is the best synthpop song you’ll listen to all week” (NYLON) och är en försmak på vad debutalbumet, Voyagers, kommer att bjuda på.

Lyssna in dig här:

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Pascal - Fuck Like A Beast

Pascal – Fuck Like A Beast

Manuela De Gouveia (sång, bas), Mimmi Skog (trummor) och Isak Sundström (sång, gitarr) brölar vidare på nya …