Wednesday , February 28 2024

Ny singel från Principe Valiente

Efter ett utomordentligt debutalbum år 2011 och den hisnande andra skivan Choirs Of Blessed Youth från 2014 släpper nu svenska Principe Valiente nya singeln “Strangers In The Night”.

Som ett första glimt av deras nya album Oceans som släpps den 12:e maj, ser vi den gothrock-inspirerade singeln “Strangers In The Night”. Låten är producerad och mixad av Jimmy Ottosson. Till låten har en musikvideo spelats in regiserad av Jacob Frössén, som bl a gjort de uppmärksammade dukumentärfilmerna “En Film Om Olle Ljungström” och om “Henric De La Cour”.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Mats Hedberg - Solo Elements

Mats Hedberg – Solo Elements

Ännu ett album med elegant gitarrmusik från EBow-mästaren Mats Hedberg. Som titeln Solo Elements klargör …