Plaitōs spår “Finding My Heart” är vacker & osjälvisk kärlek

plaito
Plaitō är en talangfull ung man från Byron Bay i Australien. Rösten är unik med ett eget starkt personligt id, som är proppfyllt med talang. Muikern förmedlar i sitt uttryck mycket vacker osjälvisk kärlek och en stor respekt för livet. Det finns en grund till hans ödmjukhet och empatiska livssyn. Under ett andligt uppvaknande djupt inne i Costa Ricas djungel, tog han ett beslut och lovade sig själv att upphöra med sin oseriösa jakt på rikedom och valde istället att återvända till sin första kärlek – musiken. En tuff ekonomisk situation och en smärtsam förlust av en närstående öppnade ögonen för en ny väg i hans liv.

-Jag bestämde mig för att livet är alldeles för kort för att ignorera mina drömmar så jag började göra musik igen, berättar musikern.

Attityden inför sin publik är dessutom fylld med ödmjukhet och frihetskänsla till hundra procent.

-Musik är frihet. Jag vägrar därför att kräva att publiken betalar pengar för att höra mina låtar, skriver artisten Plaitō i ett öppet email till Zero. Han delar också sin musik helt utan krav på betalning. Lyssna mer här: https://soundcloud.com/plaitomusic

“Finding My Heart” är låten som skrivits från en  inspiration som sprang ur en vision som musikern hade uti den australiska öknen. Han såg solen gå ner över jordytan, något som framkallde en insikt om vad som är viktigt i livet. Plaitō fann där den mentala vägen för en övergång till en ny värld som består av jämlikhet, kärlek och medkänsla.

Här finner du din väg till låten “Finding My Heart”:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Jesse Brewster - The Lonely Pines

Jesse Brewster – The Lonely Pines

Jesse Brewsters femte album, The Lonely Pines, fungerar oavsett om du är inne på folk, …