Thursday , February 29 2024

DNR & DO gör electropop på svenska

Bakom DNR & DO hittar vi Johan Hellqvist och Erik Frenkel som vi tidigare känner igen från bandet Auto Auto. Gruppen släpper nu sin debut ep via skivbolaget Progress Productions.

Johan och Eriks nya projekt DNR & DO gör även de electropop precis som Auto Auto. Skillnaden nu är texterna som nu framförs på svenska. Först ut var singeln ”Vädergud” och nu kommer alltså debut ep:n. Där återfinns också andra singeln ”Huvuden ska rulla” som vi på Zero plockar upp högt på vår Spotify-lista denna vecka.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Omslag: The Mobile Homes - Tristesse

The Mobile Homes – Tristesse

The Mobile Homes är en populär synthgrupp och det är lätt att förstå varför. De …