Wednesday , February 28 2024

Victor Crone uttrycker vacker musik adresserad “Kalifornien”

victorcroneVictor Crone är den svenska artisten som verkligen håller internationella nivåer i sin musik när han uttrycker sina alster. Han växte upp i en förort till Stockholm och började tidigt att spela gitarr. 2015 uppträde han med sin musik i Eurovisionslagerfestivalen. Det blev en framgångssaga. Låten fick 2 miljoner “streams” på Spotify.

Nu kommer hans senaste singel “Calfornia” med ett omslag som lockar till strandliv. Singeln är skriven av Victor själv tillsammans med de svenska, kända låtskrivarna Johan Lyander och Andreas Mattsson.

Här kan du lyssna och njuta i solsken eller under en mulen dag:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

The Confusions - Black Silhouettes

The Confusions – Black Silhouettes

The Confusions har åstadkommit popmusik i 30 års tid. Nio album har släppts sedan starten, …