Wednesday , June 19 2024
Topp 30 spotify

Spellista: Bäst just nu – Zero topp 30

Idag lanserar Zero en ny spellista på musiktjänsten Spotify, eller om man så vill en topplista. Listan innehåller den bästa musiken just nu enligt oss på redaktionen och ska ge våra läsare nya tips på musik som de annars kanske inte upptäcker .

Spellistan Bäst just nu – Topp 30 är inte genre-bestämd, utan följer enbart vilka låtar vi på redaktionen tycker är bäst just nu. Nya låtar tas bort och adderas varje måndag. Hur många låtar som tas bort och läggs till beror helt på redaktionens val.

Redan första veckan kan vi konstatera att en hel del spännande namn som Zero inte skrivit om så mycket om tidigare finns med på listan, som Jennie Abrahamsson, Solen, Sjöblom och Skott. Men vi hittar också nya låtar från etablerade namn som Lorde, Depeche Mode, The XX och Covenant.

Vill man vara säker på att Zero-redaktionen lyssnar på nya släpp kan man skicka in sin musik via tjänsten www.submithub.com

Så gå in och följ Zero och listan på Spotify!

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.