Hem / Nyheter / Kite släpper nya singeln ”Demons and Shame”
Kite - 2017

Kite släpper nya singeln ”Demons and Shame”

När Kite är mitt uppe i att erövra USA passar de på att släppa en ny singel på hemmaplan.

Nya singeln och videon ”Demons and Shame” är en dramatisk låt om hjärnspöken och att tappa självförtroendet. Videon utspelar sig i en mörk skog vilket vackert visualiserar låten. För regi står Nicklas Lindahl, som tidigare också filmatiserat Kite-låtarna ”True colours” och ”Nocturne”.

Amerikanska och svenska turnédatum hittar du här www.llagency.se

Kommentarer

Kommentarer

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Stilla Havet – Brinnande Horisont

Under tidigt 80-tal lät synthpopbanden väldigt unga och snälla, de var välfriserade och modernt klädda. …