Wednesday , June 12 2024

Golan skapar stilsäkra lounge-landskap

Golan
Alex, Mihai och Ernesto är electro-trion som med sin musik bevisar att olika musikaliska färdigheter, kombinerade med passion, kan generera en unik blandning av eklektiska ljud. Ernestos exotiska slagverk, Alex klassiska & jazziga influenser och Mihais melodiska kompositioner och låtskrivande ger sammantaget en komplett musikalisk harmoni. Det återspeglas i de spår som gruppen genererar. Omvärlden har lystrat till det. Grupppen utnämns 2014 som “Best Electro” utav tidningen Sunete, vilket då ledde vidare till att de omedelbart blev huvudrubriker i musiktidningar. 

Golan skapar verkligen sin elektroniska musik med klass. Det märks då ljudlandskapen flyter genomtänkt in genom örat när man höjer volymen till den nya låten “Zenith”. Spåret illustrerar även att det kommer exotiskt örongodis i Lounge-form från Rumänien. Sången sitter perfekt och är kombinerad med musik på ett sätt som i slutändan ej kan bli till något annat än bara brilliant elektronsisk Lounge-musik.

I den delikata videon till låten finns ett kraftfullt budskap. Den återger den kamp mot sig själv och den målmedvetenhet som krävs när man vill förbättra sig själv.

Här väntar en en snygg video och skön musik bakom på er:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

The Blaze

The Blaze är tillbaka

Efter en omfattande världsturné för deras första album “Dancehall” tar Guillaume och Jonathan Alric sats …