Saturday , February 24 2024

Palais Ideal berikar den alternativa rocken med ny singel

palaisideal

Det mörknar med med vacker melodi när låten “Crossfade/Dissolve” från gruppen Palais Ideal spelas upp. I bandets musik återfinns inspiration från band som The Cure, New Order, Sisters Of Mercy och The Sound. Produktionen är gedigen och det märks tydligt att bandet har god förmåga till att både skapa musik och melodi som låter modern (med ett sammantaget cluster av post-punk, new wave och goth) och med ett sånguttryck som ger mersmak.

Så dimma ner belysningen och låt ljudet från “Crossfade/Dissolve” få strömma in i öronen som balsam för själen.

John Edwards och Richard van Kruysdijks alster avnjuts här:

 

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

U.P.A. – “Hoppets Kapell”

Stockholmsduon U.P.A. (Utan personligt ansvar) består av Jone Källsäter och Peter Bohman, båda med en …