Saturday , April 20 2024

Rockbandet Noveil släpper singel från andra sidan med tryck

Noveil

Rockgruppen Noveil är värd att notera som ett intressant artisteri i den tuffa konkurrensen inom marknaden för rockmusik.

Bandet släpper nu sin första singel “From The Other Side” från den fjärde och självtitulerade EPn Noveil, som släpps i mars 2017. Den kvinnliga frontfiguren sjunger på ett sätt som visar på både starkt personlig ID i uttrycket, styrka i sången och en teknisk skicklighet. Det är svårt och kräver talang. Hon har dessutom ett starkt stöd av ett band där inspiration kommer från tidig rockmusik såsom Black Sabbath och den intressanta gitarristen Jimmy Stiff.

Den genialiska rocklåten finns här:
https://soundcloud.com/user-376441825/from-the-other-side

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

J Temp 13 - America Or Bust

J Temp 13 – America Or Bust

J Temp 13 är namnet på John Templemans soloprojekt, där han skrivit och lirar det …