The Magnettes, pressbild 2017

The Magnettes släpper nytt

The Magnettes är från Pajala har haft stora framgångar utomlands och gjort inte mindre än fem USA-turnéer. Gruppen har släppt tre singlar varav ”Hollywood” hamnade på Zeros årsbästalista 2016. Idag släpper gruppen sin nya singel “Sad Girls Club”. 

Att singeln släpps den 20 januari är ingen slump. Det är samma datum som Donald Trump svärs in som president i USA. Samma datum släpps även en kollektion från The Magnettes under hashtagen #fucktrump på en hemsida som kommer lanseras om några dagar.

“Sad Girls Club” är den fjärde singeln från albumet Ugly Youth som är bandets debutplatta och släpps den 31 Mars. De kommer göra en Sverige-turné i mars, UK/Irland i maj och USA/Kanada juni/juli.

 

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …