Thursday , February 22 2024

Danska Code Walk släpper electro-singel som gifter sig fint

codewalk
“Guess What” är den första singeln från den danska duon Code Walk från sin debut EP, 2017. Den får redan starkt stöd från framgångsrika trendsättare såsom Rinse FM, BBC Radio, Radar Radio och Matthew Smith.

Den sköna låten loopar vackert och harmoniskt. Spåret har också förstärkts med sång utav Smerz. I totalen utav låten vilar det tjusig lounge musik med en lätt “fransk” känsla. Det för tankarna tillbaka till andra gruppers album i genren exempelvis Hotel Costes.

Code Walk består av Søren Gregersen och Jesper Nørbæk som grundade duon 2012. I bandet vilar lovande potential som ni ska minnas inför nya musik releaser från gruppen.

Här finns “Guess What” låten för avlyssning:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Lizette Lizette i butik

Lizette Lizette tolkar Britney Spears

Den svenska icke-binära artisten Lizette Lizette har valt att tolka Britney Spears “Born To Make …