Sunday , February 25 2024

Modern Sons visar på genomgående talang i låten “Change”

Modern Sons
Det är få artister som besitter förmågan till att både skifta tempo och melodi fast ändå behålla en tråd igenom i en och samma låt.

I låten “Change” får lyssnaren åka bergochdalbana genom musiken. Fascinerande är att det ändå inte faller utan skärpan bibehålls. Artisten får plats med både ett lugn och smutsigt uppbygda partier i “Change”. Sången behåller också sin nivå med en imponerande konstnärlighet.

Här finns goda möjligheter till att lyssna:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Esquela - A Sign From God

Esquela – A Sign From God

Esquela spelade in sitt material till A Sign From God under pandemivåren och sommaren 2020. …