Thursday , July 25 2024

Ny singel och video från Marsheaux

Den grekiska electropopduon Marsheaux är tillbaka med en ny singel och video.

I somras släppte i Marsheaux sitt senaste album Ath.Lon och därifrån hämtar man nu singeln ”Like A Movie”. Tjejerna som numera är bosatta i London gjorde succé i Sverige under sitt besök på Electronic Summer-festivalen i Göteborg för något år sedan och har skaffat sig en stark fanbase i just Sverige. Se videon till “Like A Movie” här ovan.

Läs också Johan Arenbos intervju med gruppen inför sommarens albumsläpp här >>.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Emmon

Emmon följer upp succén – Idag släpps nya singeln “Dark”!

  Emmon (alias Emma Nylén) senaste album Recon har hyllats med lysande recensioner. Dessutom har albumet …