Wednesday , February 28 2024

Melody Machine tar hjälp av Melody Club.

 

Danska synthpopgruppen Melody Machine släppte nyligen sin debut ep som inkluderar nya singeln ”Keep On Dancing”.

Köpenhamns baserade Melody Machine bildades 2013, musiken är energisk popmusik med stark inspiration från 80-talet. På ep:n har gruppen därför tagit hjälp av Jon Borden som producent. Jon som har ett förflutet i gruppen gruppen Melody Club med hits som ”Electric” och ”Destiny Calling”.

Samarbetet har flutit på så bra att Jon även kommer att producera gruppens fullängdare som det ännu inte finns något releasedatum för. Så länge får vi lyssna på ”Keep on Dancing”

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Omslag. Terra - Livslinjen

Terra – Livslinjen

Terra följer upp Underbara Saker med Livslinjen och radar därmed upp tio nya låtar i …