Thursday , February 29 2024
Flora Cash - 2016

Flora Cash träffades på Soundcloud och kärlek uppstod.

Duon Flora Cash består av älskarna och musikaliska vapendragarna Cole Randall och Shpresa Lleshaj. De träffades på Soundcloud genom sin kärlek för varandras musik och bestämde sig för att träffas och resten är historia.

I våras släppte de skivan Can Summer Love Last Forever? Temat för låtarna tog avstamp från ungdomsförälskelsens besatthet och kretsade kring hur sorg uttrycks. På kommande debutalbumet har duon vuxit upp och texterna handlar mer om ångest, om friktionen mellan människor i alla typer av relationer. Hur vi alla kompromissar för att passa in, dels med andra människor men även i samhället.

Flora Cash har precis inlett ett samarbete med bokningsbolaget Blixten och är aktuella för en Stockholmsspelning på Happy Live den 25 november och på Where’s The Music? i Norrköping i februari.

Första singeln ”Sadness Is Taking Over” finns ut nu.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Mats Hedberg - Solo Elements

Mats Hedberg – Solo Elements

Ännu ett album med elegant gitarrmusik från EBow-mästaren Mats Hedberg. Som titeln Solo Elements klargör …