Sunday , February 25 2024
Romo Night - Tobbe och Tony

Göteborgsklubben Romo Night firar 20 år.

Det var 20 år sedan den 80-talsinspirerade klubben Romo Night öppnade dörrarna på Kåren i Göteborg. Över tid växte klubben som under toppåren fyllde Trägår’n i Göteborg en gång i månaden. Klubben ligger nu vilande men det hindrar inte upphovsmännen Tony och Tobbe från att fira 20 år med en ordentlig fest.

Idag firas klubben i Kajutan på Henriksberg. På scen står Soundburger med bl a Mats Wigerdal från klassiska Ubangi. Förra året släppte de sin debutplatta “Brown” full med fina Devo-doftande, synthpoppande låtar.

Det blir även ett klassiskt Romo-dansgolv där trogna besökare kommer att känna igen sig.

FREDAGEN 4 NOVEMBER
Var: Henriksberg (Kajutan)
På scen: Soundburger kl: 22.00
Tid 20 – 02
Ålder 20
 år
Entré 100 kr

 

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.