Wednesday , May 22 2024

Anna Ternheim ger ut live-LP

Finns ute den 25 november.

Anna Ternheims konsert på Cirkus i Stockholm i våras ges ut som dubbelvinylen Live in Stockholm med bonus-sjutumssingel.

Se trailern ovan.

Anna Ternheim Live in Stockholm LP1
1 Hours
2 Still A Beautiful Day
3 To Be Gone
4 For The Young
5 Girl Laying Down / Piano Interlude
6 Only Those Who Love
7 Shoreline
8 The Longer The Waiting (The Sweeter The Kiss)

1 Bow Your Head
2 What Have I Done
3 French Love
4 Summer Rain
5 Let It Rain
6 My Secret
7 Don’t Leave

1 Calling Love
2 Show Me The Meaning Of Being Lonely

Om Hans-Olof Svensson

"A truly charming journalist" – Ray Cokes (MTV)