Wednesday , February 28 2024
Kriget - 2015

Nyheter från Kriget

Kriget befinner sig i gränslandet mellan musik och konst och är en av landets mest explosiva liveakter. Nu är Stockholmarna aktuella med nytt material.

Kriget har släppt tre album, turnerat i hela Europa och spelat både på Way Out West och Roskildefestivalen. Bandet består av Christoffer Roth, Gustav Bendt och Per Nordmark och “Out of the Fire In The Sun” är det första smakprovet från deras nya EP som kommer att släppas under 2017 via Nordmark Records.

Lyssna på denna unika form av dansmusik.

Om Jon Josefsson

Chefredaktör 1994 startade han tillsammans med kollegan Petter Jahnstedt musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Mats Hedberg - Solo Elements

Mats Hedberg – Solo Elements

Ännu ett album med elegant gitarrmusik från EBow-mästaren Mats Hedberg. Som titeln Solo Elements klargör …