Wednesday , February 28 2024

Presence Of Mind är tillbaka med färgstark singel

Electropoparna Presence Of Mind släpper inom kort sin andra skiva men redan nu får vi ett smakprov i from av singeln ”Help Me Help You”

Under drygt två års tid har bandmedlemmarna Christofer Lundström, Anders Wallroth och Hannes Ambros spelat in sin nya skiva ”Pure” i hemstaden Mariestad. Låtarna på skivan har större variation än tidigare men tankarna går ändå direkt till band som Depeche Mode och Mesh.

Videon till låten som ni kan se här ovan är regiserad av Johan Carlén.

”Pure” släpps den 7 oktober

Om Jon Josefsson

Chefredaktör 1994 startade han tillsammans med kollegan Petter Jahnstedt musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Mats Hedberg - Solo Elements

Mats Hedberg – Solo Elements

Ännu ett album med elegant gitarrmusik från EBow-mästaren Mats Hedberg. Som titeln Solo Elements klargör …