Denver, Colorado - 2016

Denver, Colorado finner lugn i vanliga ackord och enkla melodier.

Denver, Colorado är Simeon Pappinen Hillert i en central roll backat av ett musikkollektiv. Simeon har senaste åren turnerat frekvent som ljudtekniker för band som b.la. Niki & The Dove, och Elliphant vilket gjort det omöjligt för honom att fortsätta vara del av ett traditionellt indieband. Därför har han tagit sin tillflykt till soloprojektet Denver, Colorado där han får möjlighet att ge liv åt nya låtar  utan dåligt samvete över missade rep.

Men enkla ackord och melodier skapar han en perfekt pop och ”Eternal Love//Usual Fog” skvallrar om att vi har en intressant ep att se fram emot i höst.

Denver, Colorados debut-EP …and it Still Keeps On Rising släpps i slutet av 2016.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Popaganda 2016 – Dag två med Belle and Sebastian, Crystal Fighters och Niki & The Dove

Zero rapporterar från lördagen på Popaganda, där Belle and Sebastian, Crystal Fighters, Niki & The Dove, Ingenting, Deportees, Tiger Lou, Amanda Bergman, Frances, Marit Bergman och Frankie Cosmos spelade.