Wednesday , February 28 2024

Nytt från Julian Brandt och Greg FitzPatrick

Sångaren och låtskrivaren Julian Brandt följer nu upp sommarens singel ”News travels fast in Stockholm” med nya låten ”Stupid Heart” där han samarbetar med ingen mindre än Greg FitzPatrick.  

Singlen och videon ”Stupid Heart” är hämtad från Julian Brandts kommande EP där han samarbetat med flertalet svenska synthpionjärer. Julian är tidigare känd från band som Bobby, Paper Faces och Julian & Marina.

Välbekante Greg FitzPatrick flyttade till Sverige 1967 och är mest ihåg kommen för att under 80-talet spelat på flera album av Adolphson-Falk. Han bidrog kraftigt till att ge gruppen den futuristiska och synt-baserade ljudbild som de blev kända för.

Mer information om EPn finns här: www.julianbrandt.com

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Julian Brandt och Emmon – “Fall into Someone’s Arms”

Julian Brandt är en man med många järn i elden. Vi känner honom från fina …