Adna gör tre låtar i en video

Adna har spelat in fyra av hennes mest populära låtar på ett sätt som ska representera hur hon upplevs när hon spelar live. Tre av låtarna har släppts tillsammans i en live performance video och alla fyra är med på den nya EP:n SMOKE.

Adna har tidigare släppt två fullängdsalbum och har över 20 miljoner spelningar på Spotify bara de senaste två åren. Den melankoliska, lo-fi singer songwritern har fått sina verk jämförda med Bon Iver och Daughter och har även prisats av NME.

Den här videon ger en glimt av var hon är när hon uppträder och var hon vill ta publiken. Adna har bott i Berlin de senaste åren men siktar nu på att återvända till Sverige och har siktet inställt på Malmö. Hon har ägnat senaste halvåret till att skriva och spela in nytt material och håller just nu på att sammanställa det sista på hennes tredje album som hon planerar att släppa i mars 2017 följt av en ny turné.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …