Saturday , April 13 2024

Steele släpper ny singel

Steele blev tidigare i år internationellt uppmärksammad efter att ha släppt sin debut EP ”OPIUM” med låtar som snabbt fattade tycke hos bloggare och journalister. I mars i år toppade hon Editors Choice listan i Rolling Stone Magazine Mexico precis innan det var dags att åter träda in i studion.

Nu släpper Steele sin nya singel ”Follow” – en låt full av energi. Den kombinerar Steeles cinematiska sound med tydliga influenser från Post-rock och kan sägas vara hennes mest dynamiska låt hittills.

Tillsammans med producenterna och låtskrivarna Charles Elmi och Dejan Sajinovic ska “Follow” bana väg för Steeles andra EP som släpps senare I år.

 

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …