Wednesday , July 17 2024
Ida Hallquist - 2016

Ack Wärmland-stjärnan Ida Hallquist släpper singeln “Hideout”

Ida Hallquist, också känd från Ack Värmland, blev upptäck av Spotify i USA förra året när hon släppte en pianoballad av Ariana Grandes ”Problem”. Hon har därefter hunnit med att spela in featuring projekt med Tyska DJ/producenten Tomas Gold m.fl

Efter den egna debuten i februari är hon nu aktuell med en helt ny singel ”Hideout”. Hon lämnar här balladerna och tar ett kliv framåt med en dance/pop låt. och som vanligt berör Ida lyssnarna med sin röst!

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …