Wednesday , February 21 2024

Albumet “Radiant” med Denormal har nu stigit ut ur mörkret!

Det nya plattan “Radiant” med Denormal är ute nu!

Denormal är gruppen som läser mellan raderna i mörkret och finner en stark kreativitet där. Den rykande färska plattan “Radiant” släpptes i maj 2016 för de hungrande lyssnarna. Det är bandets andra album och här återfinns nya musikaliska grepp. Nytt för plattan är mer sofistikerade loopar och en “smutsigare” ljudbild som tillför en helt ny känsla åt gruppens sound.

“Dirty Mind”, “Cold Blue Fire” och “Dark Room” är spår som fångar en till att vilja lyssna mer.

_TJS9450 BW copyr LITENDenormal
Foto: Thomas LB Johansson, Copyright TOJ Photography

 

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...