Thursday , December 7 2023

Shooter Jennings: Love Kills

80-talsretro från countrylegendens son.

Outlawrockaren Shooter Jennings är son till countrylegenden Waylon Jennings, men på nya videon till Freddie Mercury-covern “Love Kills” bjuds det varken på cowboyhattar eller skäggig sydstatsrock. I stället vältrar sig Jennings i 80-talsretro, från keytar till Tron-grafik och otympliga hemdatorer. Se videon ovan.

“Love Kills” är det senaste släppet från Jennings aktuella album Countach (For Giorgio), som är en hyllning till sequencerpionjären Giorgio Moroder och bland annat innehåller en version av  temat från “The Never Ending Story”. Hör Shooter Jennings cover av David Bowies “Cat People” tillsammans med Marilyn Manson nedan.

Om Hans-Olof Svensson

"A truly charming journalist" – Ray Cokes (MTV)

Kolla även

Gary Numan – streamad konsert den 17 juni

Ser ni fram emot Gary Numans nittonde album, Intruder?  Okej, då har ni en del …