Melby, 2016

Melby serverar oss regnet

Melby är ett nytt spännande Stockholmsband inspirerat av band som Dungen, nu är de aktuella med sin andra singel Regnet.

Första singeln Humanunder släpptes i december 2015 och passerade ganska obemärkt förbi. Fredagen den 13 maj släpps Stockholmsbandets nya singel Regnet och den här gången har de fått mer uppmärksamhet.

– Låten startar som en lugn ballad för att sedan långsamt få växa till något betydligt kraftfullare med hjälp av med hjälp av distade gitarrer, avlägsna sångstämmor och allt tyngre trummor. Texten är på svenska och i den finns det utrymme för lyssnaren att göra sin egen tolkning, berättar bandet i en kommentar till bloggen Popmani.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.