Chris Tall släpper nya singeln ”Roller Skater”

Chris Tall - Roller Skater, omslagHouseproducenten Chris Tall släpper nya singeln ”Roller Skater”. En låt som för tankarna till både 80- och 90-talet med sina svävande elektroniska ljudmattor i bästa Blümchen-stil.

På sång hör vi Linnea Södahl som mest är känd för att vara upphovskvinnan bakom Zara Larssons megahit “Lush Life”.

Se den snygga videon till låten här ovan där tre unga tjejer givetvis skatear sig fram på rullskridskor runt om i LA.

 

 

 

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.